Kartou Pomáham Tatrám môžete prispieť na obnovu tatranskej prírody

09.12.2004 Celý región

Bratislava, 6. december 2004 – VÚB banka v snahe pomôcť pri obnove zničenej tatranskej prírody vydáva novú edíciu platobnej karty pod názvom „ Po...
Bratislava, 6. december 2004 – VÚB banka v snahe pomôcť pri obnove zničenej tatranskej prírody vydáva novú edíciu platobnej karty pod názvom „ Pomáham Tatrám“ . Zakúpením karty, ale aj každým nákupom môže jej majiteľ prispieť k obnove tatranských lesov.

Poplatok za vydanie karty vo výške 250, - korún, ako aj časť výnosov za transakcie (0,25% z transakcie, nie však z výberu hotovosti z bankomatu) pôjde v prospech účtu „ Pomáham Tatrám“ , číslo 999 555 / 0200 vo VÚB banke. Všetky prostriedky, ktoré banka z vydaných kariet získa, budú účelovo použité na projekty obnovy ekologickej rovnováhy a revitalizácie prírody v kalamitou postihnutých tatranských oblastiach. O stave na účte i o využití finančných prostriedkov bude VÚB banka pravidelne informovať na webovej stránke banky.
Debetná platobná karta má jedinečný dizajn, je medzinárodná a využívať ju môžu ako právnické, tak aj fyzické osoby. Doba platnosti je jeden rok. Kartu môže každý klient získať odo dnešného dňa na ktorejkoľvek pobočke VÚB banky.

VÚB banka je členom medzinárodnej bankovej skupiny Gruppo Banca Intesa. Už niekoľko rokov je partnerom organizácií ako Detský fond SR, Linka detskej istoty pri UNICEF a takisto podporovateľom projektu Hodina deťom. Za rok 2004 získala prestížnu cenu časopisu Euromoney – Najlepšia banka na Slovensku, ako aj cenu časopisu The Banker – Bank of the Year 2004 in Slovakia.
Silvia Nosálová
 

Vyberte región